Pentru membrii clubului: trimiteti mesaj catre membrii clubului

sâmbătă, 11 octombrie 2008

Turneul Wei Ki

id DGSx
SanduCodrinSilviuEmilCostelMihaiIulianTibiWin
TASSanduxpartida
?
partidapartidapartida
partidapartida2
kdvsCodrinpartida
xpartida
partidapartidapartidapartidapartida5
sylverSilviu
?
partida
x
?
partida
?
partidapartida
0
PelikanEmilpartidapartida
?
xpartida
?
partidapartida0
KostelCostelpartidapartidapartidapartidaxpartidapartidapartida1
mihai33Mihaipartida
partida
?
?
partidaxpartidapartida0
ulissesIulianpartidapartidapartidapartidapartidapartidaxpartida6
tibleTibipartidapartidapartida
partidapartidapartidapartidax0

Lost21023302

2 comentarii:

Blogger EmGO a spus...

Cred ca am auzit prima data de GO la inceputul anilor 80 la facultatea de matematica din Bucuresti unde descopeream in salile de seminar table umplute cu x si 0....Am fost 2 ani coleg de grupa cu Cristian Cobeli din Vatra Dornei care in acea perioada era un jucator cunoscut la 1 dan si cu Zang Haitao, cred ca cel care a introdus Go-ul in facultate si caminele studentesti din Bucuresti la inceputul anilor 80...
In 1990 din curiozitate si ambitie am inceput sa joc cu colegul Marian Baroni actualmente profesor de matematica la liceul CFR.Partidele noastre cred ca erau la nivelul 20 kyu dar suficient de interesante..
O intamplare fericita.. a fost de a ma intalni pe strada in vara lui 90 cu Bogdan Creanga care a observat ca duceam la subtioara cutia aceea rosie a primului joc facut de JECO.., va mai amintiti..?
Bogdan Creanga m-a introdus in cercul de jucatori format din Teodor Sandu, Ilie Iulian, Balaban Sorin, la care s-au adaugat in scurt timp Vasiloanca Codrin si Pintilie Costel. Curand a aparut si Zamfirache Cristi si au mai fost si altii..cu aparitii episodice.
In acea perioada datorez mult lui Teodor Sandu cu care am jucat mult in anii 90,91 si 92 in cartierul Micro40...
Am participat in 92 la un turneu la Galati organizat de Ilie Iulian si am luat locul 3 la a doua grupa valorica, fapt consemnat si in Viata Libera din 24 nov 1992 (am articolul..ha,ha). In 1993, in primavara am fost la un turneu la Vatra Dornei cu Pintilie Costel si Teodor Sandu. In acea perioada eram 8 kyu.
Anul 1995 a fost foarte imortant pentru ca s-a inchegat mai bine clubul prin aparitia stralucita a lui BOB Lamming (1 dan) din San Francisco..aflat intr-o aventura la gurile Dunarii..:).Ce mai face oare? In acel an s-a organizat un concurs national important la Universitate, la organizarea caruia mi-am adus si eu o oarecare contributie prin niste relatii pe care la am acolo..
In anul 1998 s-a nascut fetita mea Ioana si din motive evidente nu am mai avut timp de deplasari o buna perioada. In august2005 si 2006, am participat la concursurile de la Amara de Slobozia, si in 2006 am luat un micut trofeu singurul de altfel la care tin f. mult.
Cred ca acum am o tarie de joc de 3 kyu.
Joc destul de mult pe internet. pe IGS cu emGO si EmGo si pe KGS cu Pelikan.
Pentru mine GO-ul este un exercitiu intelectual si o oglinda a propriului eu. Acest joc m-a ajutat sa-mi fac si cativa prieteni.
Sunt convins ca voi juca in continuare fiindca imi place jocul pur si simplu. Vreau sa joc mai bine.. dar pentru asta ar trebui sa studiez..ceea ce nu prea fac din pacate.

S-auzim de bine :)
Emilian Dima

14 octombrie 2007 la 04:13  
Blogger Tasha a spus...

Felicitari! uite asa afla omul multe despre tine...noroc cu blogul! :)

23 iulie 2011 la 13:20  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire